Afbeelding
Stockfoto

PSV Kampen succesvol

· leestijd 1 minuut Sport

OLDEBROEK/IJSSELMUIDEN - Leden van PSV Kampen kwamen afgelopen weekeinde in actie bij wedstrijden in Oldebroek en IJsselmuiden. Er zijn diverse prijzen binnengehaald.

Afgelopen zaterdag reden de pony’s van PSV Kampen in Oldebroek. Voor Sanne Dien Lassche met Baile (klasse B/D) was er in de eerste proef een vierde plek met 193 punten. Voor de tweede proef verdiende ze een vijfde plaats met 185,5 punten. 

Jara van Dijk reed met Xaviera (klasse B/D) in de eerste proef naar een zevende plaats met 184,5 punten. In de tweede proef wist ze zich te verbeteren. Ze verzamelde 187,5 punten, goed voor plek drie.  

Een dag later reed Esther Klein met haar pony Vlo Again T (klasse B/E) ook naar een verdienstelijke derde plaats met 190 punten. Hiermee heeft ze voldoende winstpunten om een klasse hoger (L1) te starten. 

De paarden kwamen zaterdag in actie in IJsselmuiden bij een dressuurwedstrijd van de Deltaruiters. Ook daar werd er goed gereden door leden van PSV Kampen. 

Irene Esselink-Van der Bijl pakte met Lizzy twee keer een eerste prijs in de klasse B met 200,5 en 201 punten. Dion Wieringa legde met Hylton in dezelfde klasse beslag op een vijfde en derde plaats met 199 en 194 punten. Erna Vinke reed met Armani in de klasse L1 naar 181,5 en 165,5 punten. In de tweede proef zakte haar cap voor haar ogen, waardoor het veel minder ging. Tot slot reed Sharon de Lange-Van Dijk met Montreux naar een eerste en tweede plek in de klasse L2 met 210 en 197,5 punten. In de klasse M herhaalde ze dat met Kalucha met 205 en 210,5 punten.

Gerard Meijeringh