Afbeelding
Foto: John Zoetebier

Knappe uitzege KHC

Sport

WIERDEN - KHC heeft de eerste overwinning te pakken in de competitie. De Kamper eersteklasser leverde een knappe prestatie door uit bij SVZW met 0-2 te winnen. “We hebben een vette teamprestatie geleverd”, aldus KHC-trainer Kenan Durmusoglu.

De opdracht van KHC was om SVZW in bedwang te houden en toe te slaan in de omschakeling. Deze tactiek pakte uitstekend uit. “SVZW heeft geprobeerd om te voetballen. Daar hebben ze ook de spelers voor. We hebben getracht om dat te beteugelen met een verdedigende stijl. Onze linies lagen goed bij elkaar en speelden vanuit een goede organisatie. We hebben onze omschakelmomenteng gehad. Dat heeft twee doelpunten opgeleverd”, aldus Durmusoglu.

KHC sloeg in de 16e minuut voor het eerst toe. Leroy Knol reageerde attent bij een voorzet vanaf rechts en kopte raak. In blessuretijd besliste Sefa Yildirim de wedstrijd. Een mooi moment voor de KHC’er. Hij speelde eerder twee seizoenen bij SVZW. 

“Die treffer zorgde voor veel euforie. Dat hij de 0-2 maakte was extra mooi”, aldus Durmusoglu, die zeer tevreden is over zijn spelers. “De jongens voeren uit wat je afspreekt. We zijn prima gestart in de competitie. Ik ben dik tevreden. We zetten goede stappen. Wat ik mijn hoofd heb, voeren de jongens uit. Het is erg mooi als je een goede wisselwerking hebt.”


Afbeelding

Gerard Meijeringh