Afbeelding
Stockfoto

Dames Reflex speelt eerste vijfsetter

Sport

Dames Reflex speelt eerste vijfsetter

GRONINGEN - De dames van Zalsman Reflex hebben zaterdag de eerste vijfsetter in de competitie gespeeld. Oranje Nassau trok uiteindelijk wel aan het langste eind.

De eerste set ging met ruime cijfers naar Oranje Nassau (25-14). Daarna was Reflex een stuk scherper. De ploeg pakte de tweede set (24-26). De derde set ging met 25-19 naar Oranje Nassau. De thuisploeg leek in de vierde set op weg naar de overwinning. De Groningers hadden nog enkele punten nodig om de winst te pakken. Door een goede serviceserie van Cynthia Last en aanvallend werk van Berdien van den Burg kwam Reflex weer langszij en werd de set met 24-26 gewonnen.

Oranje Nassau kwam in de vijfde set toch uiteindelijk als winnaar uit de bus (15-9) ,maar met een krappe bezetting was Reflex er toch in geslaagd om twee punten af te snoepen van de huidige koploper.

Prijzen voor
PSV Kampen

KAMPEN - De amazones van PSV Kampen waren de afgelopen week succesvol in Wezep en IJsselmuiden. 

Drie amazones van PSV Kampen haalden de finale bij de strijd om de Onori Dressuurbokaal in Wezep. Daarin reed Sharon van Dijk met Montreux naar een mooie tweede plaats. Dion Wieringa eindigde met Hylton  als achtste. De derde amazone van de PSV was Marie José van Engelen. Zij kwam uit op plek dertien. 

Bij het Maarle Dressuurconcours In IJsselmuiden was er een vierde plek voor Sanne met haar pony Baile.


Gerard Meijeringh