Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

VV Kampen laat zich gewillig naar de slachtbank leiden

Sport

ZWOLLE - Dieze West heeft zaterdag gehakt gemaakt van VV Kampen. De ploeg van trainer Jeroen Kloekke verloor met maar liefst 11-0. “Die spelers van Dieze West hebben zoveel kwaliteit. Dit team hoort niet in deze klasse thuis”, aldus Kloekke, die wel de juiste instelling miste bij zijn spelers.

Enkele weken geleden lukte Kampen het prima om Reaal Dronten, een andere sterke ploeg in de vierde klasse D, in bedwang te houden en had het zelf zicht op een remise of meer. Zaterdag zat dat er vanaf het begin niet in. “We zijn in een 4-4-2-opstelling gaan spelen. We wilden de lopende middenvelder opvangen, maar er was geen beginnen aan.”

Bij rust keek Kampen tegen een 4-0 achterstand aan. Na rust kreeg de ploeg nog zeven treffers om de oren. 

“Natuurlijk is het logisch dat je verliest van zo’n tegenstander, maar dit is een zeperd. Het wordt bij ons met de week minder. We hebben het op het gebied van strijd en inzet laten liggen. Er was geen strijd en beleving. Dan maak je het jezelf wel heel erg moeilijk. Met 11-0 zijn we er nog goed vanaf gekomen. Het had ook maar zo richting de 15-0 kunnen gaan”, aldus Kloekke.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39