Afbeelding
Foto: DOS Kampen

Ramin Ezzat trainer tweede elftal DOS Kampen

Sport

KAMPEN - Ramin Ezzat gaat komend seizoen aan de slag bij DOS Kampen. Hij wordt trainer bij het tweede elftal van DOS.
Ramin Ezzat is momenteel trainer bij KHC JO13-1. Daarnaast voetbalt de 37 jarige ondernemer, woonachtig in Kampen, nog bij Zalk 1. Onlangs heeft hij zijn TC3 gehaald.

 “Ik heb een heel goed gevoel over gehouden aan het gesprek met de spelersgroep”, aldus Ezzat. “Het is een hechte en betrokken groep met veel kwaliteiten. We zaten al snel op één lijn over het voetbalgedeelte, maar daarnaast ook over de professionele randzaken rondom het elftal. Ik ben zelf ambitieus en leg de lat hoog. Dat verwacht ik ook van de groep en van de club. Het MT heeft mij in het gesprek het vertrouwen gegeven dat er mogelijkheden liggen om iets moois te bouwen.”

Het MT van DOS Kampen is zeer content dat Ramin Ezzat voor DOS heeft gekozen. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken van DOS: “Ramin is een echte voetbaldier en als mens heel open en eerlijk. Hij heeft richting de spelers en ons duidelijk aan kunnen geven waar hij voor staat en wat hij komt brengen. Dat is exact wat we zoeken en wat de spelers nodig hebben.”

Gerard Meijeringh