Afbeelding
Foto: brugmedia.nl

Ondermaats Wit-Blauw onderuit

Sport

MAARTENSDIJK - De korfballers van Wit-Blauw/Green Organics hebben zaterdag met 12-10 verloren bij Tweemaal Zes. Daardoor is de ploeg nog niet helemaal veilig, omdat ASVD won van DOS. Wit-Blauw heeft drie punten meer met nog twee wedstrijden voor de boeg.

Trainer Pascal Zegwaard van Wit-Blauw maakte zaterdag aardig wat kilometers. Vanaf zijn vakantieadres in Winterberg ging hij via Kampen naar Maartensdijk. “Ik had net zo goed in Duitsland kunnen blijven om daar te genieten van het mooie weer”, aldus Zegwaard.

Wit-Blauw maakte vooral aanvallend een matige indruk. Op cruciale momenten miste de ploeg strafworpen. Op het laatst gaf Wit-Blauw het weg. “We missen een stip in de slotfase en bij een 11-10 achterstand nemen we zelf een dom schot. Daardoor verliezen we het balbezit en maken zij 12-10”, aldus Zegwaard.
“Het was teleurstellend. We hebben ons niveau niet gehaald. Je maakt tien goals. Daarmee ga je geen wedstrijden winnen. Ik hoop dat het besef er is dat er iets meer gebracht moet worden aan kwaliteit, inzet en beleving wil je nog punten pakken dit seizoen.”

Gerard Meijeringh

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer. 
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Afbeelding
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40