Ten Brinke Set-Up DS 1 als koploper de winterstop in.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 17-12-2022 | Uitslag: Ten Brinke Set Up DS 1 - S.V.I. DS 2 | 3 - 1

Deze week stond de wedstrijd tegen S.V.I.-dames 2 op het programma. De dames waren erop gebrand om te winnen, zodat men de eerste seizoenshelft zonder thuisverlies én als koploper af kon sluiten.

Opdracht van de coach: Volle bak gaan en fanatiek een sfeertje bouwen.

Set-Up begon de wedstrijd scherp, serverend legde men druk en passend legde Set-Up de ballen netjes neer. S.V.I. kwam niet aan volleyballen toe. 25-8

Set-Up wist dat S.V.I. de tweede set meer tegengas zou geven, maar toch liet Set-Up hen te veel in hun spelletje komen. Waar de tegenstander Set-Up flink aan het werk zetten, wist de thuisploeg de ballen niet bij S.V.I. op de grond te krijgen. Aan het eind van de set kwam men nog goed terug, maar helaas te laat. 23-25

De derde set liet de thuisploeg weer beter volleybal zien. Set-Up had het spelletje in eigen hand doordat er veel servicedruk gelegd werd en aanvallend mooie ballen werden gescoord. De sfeer zat er dan ook goed in. 25-12

Erop gebrand om de vierde set tot de laatste van 2022 te maken, ging Set-Up het veld weer op. Helaas startten men weer niet scherp. Set-Up liep de hele set gelijk op en maakte het weer onnodig spannend. Uiteindelijk wisten men dankzij servicedruk uit te lopen en won de set. 25-19

De Set-Up dames gaan als koploper de winterstop in!

We wensen voor iedereen fijne feestdagen en hopen eenieder in 2023 gezond weer op de tribune te zien.