Afbeelding
Aangeleverd.

Win 1 minuut gratis winkelen bij de bingo van de vereniging Binnenstads Ondernemers Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Bij de Bingo Borrels & Beats show van de vereniging Binnenstads Ondernemers Kampen kunnen diverse prijzen worden gewonnen. Eén ervan is 1 minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn in het Stationskwartier.

“Tijd voor een feestje!”, dacht het bestuur van de BOK, bestaande uit Michiel de Groot, Geri de Windt, Pepijn Keijzer, Rik Vinke en Marianne Stoeltie. Vandaar dat zij samen met de medewerkers van de Stadsgehoorzaal en RTV IJsselmond aan de slag zijn gegaan. Het resultaat is een avondvullende bingoshow met de naam Bingo Borrels & Beats. De opbrengst komt ten goede aan de aantrekkelijkheid van de binnenstad. 

Deze show wordt zaterdag 24 april om 20.00 uur vanuit de Stadsgehoorzaal live uitgezonden via RTV Ijsselmond, op tv (Ziggo kanaal 42) en op www.rtvijsselmond.nl. De show zit vol met muziekoptredens van lokale artiesten, talenten uit de sport en een grap hier en daar. Zo worden binnenstadondernemers, sport, kunst en cultuur op bijzonder manier met elkaar verbonden. 

Het theater zal feestelijk worden geopend door de burgemeester, waarna de kijkers worden meegenomen naar de grote zaal. Daar zal in een ‘Vrienden van Amstel-sfeer’ worden gestart met een optreden van No Brakes, gevolgd door de presentatie van het BOK bestuur. Geri de Windt en Michiel de Groot zullen de eerste Bingoronde presenteren. Andere presentaties worden verzorgd door onder andere Jac Ruiten en Rob van de Weerd (Op zien Kampers Ronde), Theo Rietkerk en Arend Runia (Voetbalronde), Marianne Stoeltie met De Meisjes van de Geerstraat (Discoballenronde) en Jos Hogenbirk en Leonie Post (Code Kampen Film Ronde). Alle rondes worden afgewisseld met het bandjesavondgevoel: optredens van Jac Ruiten in Café Eigenwijs, Soul&Bliss in De Stomme van Kampen, Mat van Dalfsen in ‘t Kroegje en Midnight Madness in De Majesteit en verder diverse kunst- en sportacts op het podium tijdens de bingorondes. 

“Het wordt dus echt een megaprogramma voor en door Kampenaren namens ons allemaal. Alle artiesten treden gratis op en alle medewerkers van de Stadsgehoorzaal en RTV IJsselmond helpen ons al weken belangeloos mee. Met het verbeteren van de aantrekkelijkheid van de binnenstad als goed doel is het plaatje compleet Hoe tof!”, aldus Michiel de Groot. 

Onder de te winnen prijzen zijn een wasmachine van de Hagenpoort, een jaar lang gratis pizza van New York Pizza, een week lang een vakantiehuis voor 6 personen in één van de Europarcs-resorts, een fiets van Van Dijk Bikes en een Garmin horloge van Kaptijn Juweliers. Deze zijn allemaal beschikbaar gesteld door de ondernemers zelf. Er zijn honderden prijzen te winnen. Er komen flyers bij alle winkels waarop alle prijzen staan. 

De kaartverkoop start woensdag 14 april bij Albert Heijn Lovinkstraat en Stationskwartier en bij Jumbo Hanzeplein en Penningkruid. Een bingoboekje kost 3 euro, een straatje van 6 boekjes 15 euro. Betaling kan alleen contant. De show start op zaterdagavond om 20 uur. Volg de BOK Kampen op Facebook voor alle updates!