Afbeelding
Unsplash.

Kampen Kadobon bij de horeca tijdelijk 25% meer waard

· leestijd 1 minuut Horeca Kampen

Denk je aan de feestdagen? Dan denk je aan heerlijk eten en drinken met vrienden en familie in je favoriete restaurant, een lekkere lunch met vriendinnen tijdens de kerstvakantie of een kop warme chocolademelk op de kerstmarkt. Dit jaar is alles anders. Om de decembermaand toch nog een feestelijk tintje mee te geven heeft Kampen Partners een unieke actie opgezet: ‘De Kampen Kadobon is bij de horeca in Kampen tijdelijk 25% meer waard!’ 

Om het aantal coronabesmettingen tegen te gaan heeft ook de horeca in Kampen sinds 14 oktober haar deuren moeten sluiten. Wanneer de regels weer gaan veranderen is nog niet duidelijk. Voor de ondernemers in de Kamper binnenstad zijn de maatregelen zwaar. Jimmy Croymans namens Stichting Horeca Kampen: “Voor de tweede keer dit jaar hebben alle horecaondernemers de deuren moeten sluiten. Dat heeft een enorme impact. Je moet steeds schakelen en enorm creatief zijn om toch nog wat omzet te kunnen genereren.” Wat hij van de actie vindt? “Daar zijn we blij mee. Het voelt hartverwarmend. Nu kan de bon gebruikt worden bij afhalen of bezorgen. Na deze periode verwelkomen we onze gasten graag. Het is mooi dat de gasten en wij een extraatje krijgen. De actie maakt deze maand toch nog een beetje feestelijk.” Michel en Michel van Herberg de Bonte Os sluiten zich daarbij aan: “Wij hebben er het beste van gemaakt door de herberg dicht te doen en onze ‘Power to the Pita’ actie te starten maar we missen onze gasten en de gezelligheid in de herberg enorm. Deze actie heeft meerwaarde voor ons en onze gasten dus kopen die bon!” 

Hoe werkt de actie? 

Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen legt uit: “De Kampen Kadobon bestaat al een paar jaar, is te koop bij een aantal uitgiftepunten en in te wisselen bij veel Kamper ondernemers. Om de horeca een steuntje in de rug te geven is de bon tijdelijk 25% méér waard wanneer je deze inlevert bij de deelnemende horecaondernemers in de binnenstad van Kampen. Dit geldt ook voor de aangeboden afhaal- en bezorgopties. Dat betekent dat je een bon met een waarde van €10 tijdelijk kunt verzilveren voor €12,50. Deze actie is van toepassing op iedere Kampen Kadobon. De bon die je thuis nog in het keukenlaadje hebt liggen kun je hier dus ook voor gebruiken. Vanuit de provincie Overijssel is er budget vrij gemaakt om deze actie te kunnen bekostigen. De verhoogde waarde van ingeleverde bonnen wordt uitgekeerd aan de deelnemende horecaondernemers. We hopen dat veel mensen de Kampen Kadobon kopen en inleveren bij de horeca in Kampen. Feestelijk voordeel voor de gasten en een extraatje voor de ondernemers.” 

De Kampen Kadobon is te koop bij het Tourist Info punt in de Stadskazerne en bij Read Shop Bos. Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kadobonnen bestellen? Neem dan contact op met Roeland Tameling, r.tameling@kampenpartners.nl of 06-17453490. De actie is tijdelijk en loopt van 15 december 2020 tot 1 juni 2021. Kijk voor alle deelnemende horecaondernemers en meer informatie op www.horekadobon.nl . 

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 7 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 19 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57