Afbeelding
Stockfoto

Ook Joël Visscher keert terug bij DOS Kampen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Joel Visscher maakt na dit seizoen de overstap van KHC naar DOS Kampen. Het is de tweede speler die terugkeert bij DOS Kampen en overkomt van KHC. Eerder werd al bekend dat Nick Notrot komend seizoen weer gaat spelen op Sportpark De Maten.

Joël Visscher speelde in de jeugd bij DOS Kampen en zat ook nog enige tijd in de eerste selectie van de poelänten. Daarna stapte hij over naar KHC. Hij is bezig aan zijn zevende seizoen op Sportpark De Venen. “Ik had eigenlijk besloten om te stoppen, maar ging twijfelen toen DOS zich bij mij meldde. Na een aantal goede gesprekken met de technische staf hoop en denk ik het plezier in het spelletje terug te kunnen krijgen en een paar flinke stappen vooruit te zetten met de club. De cirkel is nu rond, het is mooi dat ik terug kan keren bij de vereniging waar het allemaal begon. Ik ben blij dat DOS mij deze kans geeft.”

Christian van der Worp maakt ook komend seizoen deel uit van de eerste selectie van DOS. De 30-jarige verdediger twijfelde om door te gaan, nu hij en zijn vrouw een tweeling verwachten, maar wilde toch actief blijven. “Het voetbal komt op een lager pitje te staan, maar ik wilde graag betrokken blijven bij het team. Het is mooi dat DOS mij deze gelegenheid biedt”.

Jorian van Dijk gaat komend seizoen bij DOS aan de slag als keeperstrainer. Met hem komt er nog een dosser terug op Sportpark De Maten.
Bestuurslid Koos Westendorp is content met de terugkeer van Visscher en Van Dijk en de verlenging van Van der Worp. “Met deze spelers en de nieuwe keeperstrainer verstevigen we het DOS-dna in de selectie. Visscher en Van der Worp hebben veel ervaring en geven ons de nodige extra opties in de achterhoede. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met hen, en de andere versterkingen, de selectie weer goed op orde hebben.”

Gerard Meijeringh