Afbeelding
Stockfoto

Erik Ilbrink keert terug bij KHC

Sport

KAMPEN - Erik Ilbrink keert terug bij KHC. De 19-jarige spits speelde tot zijn D-junioren bij KHC en speelt momenteel in O19 bij Sportclub Genemuiden.

Ilbrink ging op jonge leeftijd in de jeugd van DOS Kampen spelen, omdat hij als talent het advies kreeg om op een hoger niveau te spelen. Enkele jaren later stapte hij over naar Sportclub Genemuiden, omdat hij zich daar in jeugd op een hoger niveau wilde ontwikkelen. 

Dit seizoen speelde hij in JO19 van Sportclub Genemuiden. Voor komend seizoen leek een rol voor hem weggelegd in het tweede team van Sportclub Genemuiden, maar hij gaat voor zijn kans bij KHC.

“Dit voelt als thuiskomen want als kleine jongen droomde ik er al van om in het eerste van KHC te spelen. Ik heb mijzelf intussen ontwikkeld als een sterke, balvaste spits die ook regelmatig zijn goals maakt. Ik denk dat nu tijd is om dit te laten zien bij de club waar alles begon. Ik ben blij dat KHC mij deze kans biedt en ga er alles aan doen mij zo snel mogelijk in het elftal te knokken”, aldus Ilbrink.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden