Afbeelding
Stockfoto: Gerard Meijeringh

Weer duel IJVV geschrapt

Sport

IJSSELMUIDEN - De spelers van IJVV komen zaterdag wederom niet in actie. Het duel tegen Vroomshoopse Boys is afgelast vanwege coronagevallen bij de ploeg uit Vroomshoop. Vorige week zaterdag werd ook het duel van IJVV bij Be Quick ’28 al geschrapt.

Evenals vorige week zal IJVV zaterdag geen oefenwedstrijd spelen. “Ik heb ervoor gekozen om de jongens vrij te geven. Er komt een zwaar programma aan. Ik kies ervoor om de jongens fris te houden. Er komt nog genoeg op ze af”, aldus IJVV-trainer Emiel Diender. 

Hij doelt erop dat de duels tegen Be Quick ’28 en Vroomshoopse Boys door de weeks zullen moeten worden ingehaald en dat zorgt voor een extra belasting. Voor het inhaalduel tegen Be Quick is inmiddels een datum gevonden. Deze wedstrijd wordt ingehaald op dinsdag 8 maart. Het is nog niet bekend wanneer het duel Vroomshoopse Boys-IJVV wordt ingehaald. Dinsdag 13 maart is een optie. 

VV Kampen-Zalk 

Op dinsdag 8 maart staat er nog een inhaalwedstrijd in het Kamper voetbal op het programma. Dan wordt de wedstrijd Kampen-Zalk gespeeld. Dit duel werd op 19 februari afgelast.

Gerard Meijeringh