Stockfoto

Duel DOS Kampen afgelast, weer nederlaag Go-Ahead Kampen, KHC pakt punt in Apeldoorn

KAMPEN - Het duel tussen DOS Kampen en DZC ’68 is zaterdag in de rust gestaakt. De scheidsrechter kon wegens een blessure niet verder en er werd geen vervanger gevonden. DOS Kampen stond op dat moment op een verrassende 2-0 voorsprong. Het begint er steeds somberder uit te zien voor Go-Ahead. De ploeg verloor van SVI, de zesde nederlaag op rij voor de Kamper eersteklasser. Go-Ahead stond bij rust op een 0-4 achterstand. In de tweede helft kwam Go-Ahead sterk terug, maar een nederlaag kon de ploeg niet voorkomen. KHC pakte knap een punt tegen CSV Apeldoorn.

Uitslagen
Eerste klasse D

CSV Apeldoorn - KHC 1-1
Go-Ahead Kampen - SVI 3-4
DOS Kampen - DZC ’68 2-0 (wedstrijd gestaakt in de rust vanwege blessure scheidsrechter)

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 4 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 7 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 15 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05