Afbeelding
Stockfoto

Go-Ahead Kampen wil negatieve reeks doorbreken

Sport

KAMPEN - In de elfde speelronde staat er voor Go-Ahead Kampen een belangrijk duel op het programma. De ploeg moet het opnemen tegen SVI. Een goed resultaat is noodzakelijk om niet verder naar beneden te hoeven kijken.

Go-Ahead verloor afgelopen zaterdag voor de vijfde keer op rij. Daardoor is de ploeg afgezakt naar de negende plek op de ranglijst. SVI staat elfde en heeft maar twee punten minder. Ondanks de nederlaag was Go-Ahead-trainer Gert van Duinen positief gestemd. “We gaan zeker nog wel genoeg wedstrijden winnen als we op de mat blijven leggen wat we tegen CSV Apeldoorn hebben gebracht. Daar ben ik van overtuigd.”

KHC pakte zaterdag een punt tegen Bennekom. Zaterdag wacht opnieuw een zware klus als de Kamper ploeg afreist naar Apeldoorn voor het duel tegen de plaatselijke CSV, een van de betere ploegen in de eerste klasse D. 

Ook DOS Kampen wacht een pittige klus. Na de zege tegen KHC kwam de ploeg van trainer Johan Pitstra vorige week zaterdag niet in actie. Zaterdag staat een thuisduel tegen DZC ’68 op het programma. De ploeg uit Doetinchem is koploper in de eerste klasse D met een voorsprong van twee punten op de nummer twee CSV Apeldoorn.

Programma
Eerste klasse D (11e speelronde)

CSV Apeldoorn - KHC 15.00 uur
Go-Ahead Kampen - SVI 15.00 uur
DOS Kampen - DZC ’68 15.00 uur

Tweede klasse H (11e speelronde)
Vroomshoopse Boys - IJVV afgelast


Gerard Meijeringh

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 15 uur geleden