Afbeelding
Foto: Marthijs van den Berg

AMDG Maestro-concert: Christmas Edition

Algemeen

KAMPEN - Na de succesvolle eerdere edities zullen op zaterdagavond 17 december opnieuw 4 bekende Kampenaren in de Nieuwe Kerk in Kampen vanaf 20.00 strijden om de Maestro titel 2022. Speciaal aan de editie van dit jaar is dat het thema kerst centraal staat.

Inmiddels heeft het orkest van AMDG kennis gemaakt met de maestro’s en is AMDG’s nieuwe dirigent Jan Schoonhoven begonnen om de maestro’s de basisbeginselen van het dirigeren bij te brengen. In aanloop naar deze competitie stellen we de kandidaten in 4 wekelijkse portetten voor aan de lezers van de Brug.

Jacques van Marle

De eerste kandidaat is Jacques van Marle, voor velen een bekend gezicht op de zaterdagmarkt waar hij met veel passie en enthousiasme groente en fruit verkoopt. 

Dat Jacques zeker over muzikale kwaliteiten beschikt blijkt wel uit het feit dat hij elke dinsdagavond muziek maakt met de Band van de Hogeweg.

Of het leidinggeven aan een drukke marktkraam ook vergelijkbaar is met het dirigeren van een orkest zal de komende weken moet blijken, maar aan zijn passie voor muziek zal het zeker niet liggen.

Zaterdag 17 december, Nieuwe Kerk, Broederweg 34 Kampen. 

Aanvang 20.00 uur en toegang gratis.

Nick de Vries

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29