Afbeelding
Foto: Tennekes

Ondernemersvereniging VOC Kampen vaart uit met de Veerman

Ondernemen in Kampen

KAMPEN - Op donderdag 16 juni 2022 hebben ruim 60 ondernemers weer deelgenomen aan de jaarlijkse vaartocht op de Veerman van Kampen. Dit een ‘traditie’ die de laatste jaren zo is ontstaan.

Op deze avond in juni wordt ook de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. De belangrijkste zaken van afgelopen en komend jaar worden dan besproken. De VOC Kampen is een ondernemende vereniging voor álle ondernemers in Kampen en telt momenteel ruim 125 leden. De financiën zijn op orde en er worden 5 bijeenkomsten per jaar georganiseerd. Dit jaar is een extra bijzonder jaar, want de VOC Kampen bestaat 25 jaar, dit zal gevierd worden in het jubileum weekend in september met een bijzondere uitstap met overnachting in Duitsland.

De organisatie vertelt: “Waar we vorig jaar afscheid namen van vertrekkend burgemeester Bort Koelewijn, hebben we dit jaar de nieuwe burgemeester mogen laten kennis maken met de Kamper ondernemers. Burgemeester Sander de Rouwe kwam bij aanvang aan boord om kennis te maken en te ervaren wat er leeft in het Kamper bedrijfsleven. De avond werd afgesloten met een diner verzorgd door één van onze leden, Slump Catering, de drankjes en vaart werden verzorgd door lid de Veerman van Kampen. Het weer, de aanwezigheid van de burgemeester en de grote opkomst van leden heeft weer gezorgd voor meer verbinding tussen de ondernemers.”

Ook geïnteresseerd in een lidmaatschap ondernemersvereniging Kampen, kijk dan op www.vockampen.nl of mail naar info@vockampen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nick de Vries